Skip links

Neem nu contact met ons op

  Telefoon

  0648192241

  Klantenservice

  info@topontruimers.nl

  Regio's

  Zuidwest-Nederland en Noordwest-Belgie

  Veelgestelde vragen

  Als u meer vragen heeft twijfel niet en bel naar 0683789284

  WAT KOST EEN HUISONTRUIMING?

  Om de kosten van een huisontruiming te bepalen zijn er veel factoren. De meest voor de hand liggende is de hoeveelheid meubels, maar ook de grootte en het gewicht. Verder de afstand tot de straat, of er een lift is die gebruikt kan worden en de afvalverwerkingskosten. Neem contact op voor een passende offerte!

  HOE LANG DUURT EEN WONINGONTRUIMING?

  Wij ontruimen bijna altijd binnen 1 dag. In sommige extreme gevallen, bijvoorbeeld als er ook sloop of herstelwerken moeten plaatsvinden plannen we 2 or meer dagen in.

  WAAR GAAN DE SPULLEN HEEN?

  De meubels die wij ophalen gaan indien mogelijk naar een kringloopwinkel. Maar veel meubels worden gerecycled of gestort. Helaas is de marktwaarde tegenwoordig niet hoog meer.

  MOET IK ZELF NOG IETS DOEN?

  Niks moet! Indien u ervoor zorgt dat er geen losse spullen liggen, dan is een ontruiming altijd sneller en dus goedkoper! Maar als u niet in staat bent om dit te doen, dan helpen wij u daar gewoon mee.

  RUIMT U OOK ERNSTIG VERVUILDE WONINGEN OP?

  Het maakt ons niet uit in welke staat de woning is. Wij ontruimen ook sterk vervuilde woningen. Vanzelfsprekend kost dit meer werk en daardoor zullen ook de kosten mogelijk hoger liggen.